Зареждане

Джеймс Вик бил в кома след тежкия нокаут в Karate Combat

Джеймс Вик бил в кома след тежкия нокаут в Karate Combat
Публикувано на: Септември 14, 2024 в 02:00 ч
Бившият UFC боец Джеймс Вик е в низходяща спирала в кариерата си от известно време.

В последните си пет битки в UFC той беше брутално нокаутиран четири пъти. Това доведе до неговото освобождаване от организацията. По-рано това лято Вик се опита да подобри рекорда си от 1-1 в Karate Combat, след като се изправи срещу Рафаел Алвес, но това не завърши добре.

Вик претърпя още един тежък нокаут, а феновете и експертите все повече се чудеха защо той продължава да се качва на ринга предвид щетите, които претърпя в кариерата си. Това, което мнозина не знаеха е, че този нокаут беше по-лош от очакваното.

Президентът на Karate Combat Асим Зайди наскоро разкри, че Джеймс е бил в безсъзнание няколко дни след последното си поражение с нокаут. По време на интервю Зайди каза:

„Бях там на живо и това беше толкова успешно събитие. Но този нокаут развали цялото ми настроение. Просто не можех да бъда щастлив след този момент. Няколко дни беше в безсъзнание. Поддържаха го в изкуствена кома и той беше поставен на вентилатор, за да поддържа дишането си стабилно.", каза Асим.

Зайди посетил Вик, когато той дойде в съзнание и Джеймс го попитал какво се е случило. Вик пожелал нов шанс в Karate Combat, но моралът на Асим няма да му позволи да върне Вик в организацията си.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес