Зареждане

Джеф Монсън: Със сигурност Фьодор е най-велик

Джеф Монсън: Със сигурност Фьодор е най-велик
Публикувано на: Октомври 26, 2021 в 02:00 ч
Опитният ММА ветеран Джеф Монсън вярва, че Фьодор Емеляненко е най-великият в историята на тежка категория. Миналия уикенд в Москва видяхме как "Последният император" нокаутира Тимъти Джонсън за по-малко от 2 минути.

45-годишния ветеран вдигна на крака феновете в родината си и записа 2-ра поредна победа в Bellator. Преди няколко дни Даниел Кормие сподели, че Фьодор щял да бъде средняк в UFC. Това няма как да го разберем, защото Емеляненко така и не влезе в UFC.

Фьодор успя да остане непобеден 10 години и навърза близо 30 поредни победи. Той има победа над Монсън с решение през 2011 година. Пред медиите в Русия Монсън сподели следното за своя бивш съперник:

Гледах битката между Фьодор и Тимъти Джонсън. Победата му не ме изненада. Емеляненко е най-великият в тежка категория на всички времена, това е сигурно. В днешно време това поколение вижда боец, който записва победи 3-4 години и го смятат за най-велик. 

Хора, Фьодор печелеше 11 или 12 години поред и нямаше загуба. По онова време той се биеше в PRIDE, а тази организация беше считана за най-добрата. Фьодор мина през всички най-добри в тежка категория и ги победи атрактивно. 

Емеляненко убиваше съперниците си с нокаути, събмишъни и доминация.  Да, той е остарял и е претърпял няколко поражения, но като цяло може да се каже, че е най-добрият в тежка категория за всички времена.

Емеляненко ли е най-велик ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес