Зареждане

Джъстин Гейджи: Мога да нокаутирам Ислам Махачев

Джъстин Гейджи: Мога да нокаутирам Ислам Махачев
Публикувано на: Март 31, 2023 в 08:00 ч
Американският ММА боец Джъстин Гейджи, който в момента е 3-ти в ранглистата на UFC в лека категория, сподели какво мисли за Ислам Махачев.

В момента Махачев държи титлата в лека категория на организацията. През февруари той я защити в битка срещу Александър Волкановски в Пърт, Австралия. Наскоро Ислам сподели, че UFC няма да имат нужда от него до октомври тази година.

Тогава Дейна Уайт и неговите хора планират събитие в Абу Даби. Почти сигурно Ислам ще оглави тази галавечер. Все още няма изявен претендент за титлата, освен Бенейл Дариуш, който ще се бие с Чарлз Оливейра през май.

Ако Дариуш победи Оливейра, тогава ще получи битката с Махачев. Гейджи също иска да се бие с дагестанеца и вярва, че може да го нокаутира.

„Мисля, че Хабиб и Махачев са много сходни. Но най-голямата разлика е, че Ислам загуби рано. Той беше приключен. Така че аурата на непобедимостта, макар и налице, не се основава на сто процента факти, като тази на Нурмагомедов. 

Струва ми се, че това е най-важният фактор, най-голямата разлика. Мисля, че битката ще бъде трудна за всички. Така или иначе, той е шампион. Трябва да се представя перфектно. Горе-долу същото, както току-що се случи в битката с Физиев. 

Или същото като с Тони Фъргюсън. В тези случаи аз контролирах пространството и всеки път, когато влязоха в моето пространство, нанасях щети. Очевидно ще има много битка между нас. 

На първо място, ще трябва да имам издръжливост, за да се бия удобно в тази битка. Мисля, че мога да го нокаутирам. Мисля, че мога да нокаутирам всеки. ”, каза Гейджи пред TMZSports.

Може ли Гейджи да се справи с Махачев ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес