Зареждане

Джъстин Гейджи готов да се включи като смяна в битката на Хабиб и Тони

Джъстин Гейджи готов да се включи като смяна в битката на Хабиб и Тони
Публикувано на: Декември 3, 2019 в 09:07 ч
Джъстин Гейджи е готов да се включи като смяна за битката между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън, които ще се бият през април за титлата в категорията. В миналото цели 4 пъти пропадаше срещата между двамата състезатели, което кара Гейджи да се подготви, защото отново може да се стигне до провал на срещата.

Джъсин, който е бивш шампион в лека категория на WSOF е сред най-атрактивните бойци в категорията и печели бонус във всяка своя среща. Той е с рекорд 4-2 в UFC и се намира в серия от 3 поредни победи с нокаут в първия рунд. Той вярва, че е следващ за титлата и ще се бие с победителя от двубоят между Хабиб и Тони. "The Highlight" ще е готов и за април, за да спаси събитието, но ще иска пари:


Аз съм този, който чака за титлата и съм следващ. Доколкото знам ще се бие с победителя от главната битка през април между Хабиб и Тони. В серия съм от 3 поредни победи с нокаут в първия рунд и не знам какво друго да правя. 

Ще се стегна и ще бъда готов за април в случай, че нещо се случи, за да се включа като смяна. Трудно ми е да тренирам, след като знам, че нямам опонент. Аз съм в играта, за да се бия за пояси. Искам да се бия за титлата, защото няма как да стана по-млад. 

Няма да съм глупав и ще взимам мъдри бизнес решения. Ще тренирам за април, но искам от UFC да ми платят за това. Искам да се бия с Хабиб и ще съм ядосан на себе си, ако нещо се случи, а аз не съм готов. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес