Зареждане

Джаред Кенъниър: Ще нокаутирам Дерек Брънсън

Джаред Кенъниър: Ще нокаутирам Дерек Брънсън
Публикувано на: Декември 4, 2021 в 04:00 ч
Джаред Кенъниър вярва, че може да се справи с Дерек Брънсън. Двамата ще се бият в средна категория на UFC 270, което ще се проведе на 22-ри януари в Калифорния. Кенъниър идва след победа над Келвин Гастелъм и печели 4 от последните си 5 битки в клетката.

Само Робърт Уитакър успя да се справи с него в края на миналата година. Брънсън от своя страна влиза в боя със серия от 5 поредни победи и е прероден. Той вярва, че успехите му в клетката се дължат на това, че стана блондин.

Джаред обаче твърди, че русият Брънсън ще стане кървавият Брънсън в битката им. В интервю за "The Schmo" Кенъниър каза следното преди битката:

Справям се добре. Мисля, че битката с Дерек Брънсън е перфектна за мен. Това е класическа битка от вида граплър срещу страйкър. Аз също мога да се надигравам с граплинг и това е ужасна битка за Дерек. Планирам да вляза в клетката и да си свърша работата. 

Планирам да го победя. Да, видях мемето, което пусна по мой адрес. Той ме сравни с Еди Мърфи от филма "Смахнатият професор", което е забавно. Това е битка, която ще излъчи претендент за титлата. Ако успея да победя, тогава ще се бия за титлата. Ще го нокаутирам и ще си заслужа шанс. 

Бия Брънсън и съм следващ за титлата. Ще превърна русият Брънсън в кървавият Брънсън. Ще го смажа, след което ще се бия за титлата. Планирам да смажа всеки след битката с Брънсън. 

Ще успее ли Кенъниър да бие Брънсън ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес