Зареждане

Джаред Кенъниър предизвика Хамзат Чимаев

Джаред Кенъниър предизвика Хамзат Чимаев
Публикувано на: Януари 28, 2024 в 14:00 ч
Бившият претендент за титлата в средна категория на UFC Джаред Кенъниър предизвика Хамзат Чимаев. Американецът даде да се разбере, че се интересува от битка с "Borz".

В момента Чимаев настоява за шампионска битка, но Дрикус Дю Плесис не го отразява. Дрикус иска да се бие с Израел Адесаня на UFC 300 през април в Лас Вегас. Това оставя Чимаев без опции за битка, но Кенъниър е готов да мерят сили. Джаред също иска нов шанс за титлата и предлага претендентска среща с Чимаев.

Джаред е в серия от 2 поредни победи и губи само от Израел Адесаня в последните си 5 битки. Кенъниър вярва, че може да неутрализира заплахите, които идват от Чимаев.

„Организацията наистина иска Чимаев да вземе титлата. Хамзат също много иска да стане шампион. Разбира се, искам отново да се бия за титлата. Така че, ако не получа шанс за титла сега, със сигурност ще се бия със следващия на опашката. Ако това е Хамзат, тогава нека го направим. 

Ако и когато се бием, той може да отиде за тейкдаун. Но той определено ще трябва да работи усилено, за да постигне това сваляне. Няма да е лесно, но ако ме свали, ще му е трудно да ме задържи. Ако успее да ме задържи, то е защото не ме удря. 

Моята цел е да не му позволя да влезе в тази среда на борба. Наистина съм добър в неутрализирането на силните страни на момчетата, независимо къде е двубоят.“, каза Кенъниър в интервю с журналиста Джеймс Линс.

Трябва ли да има такава битка ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес