Зареждане

Джамахал Хил нокаутира Сейнт Прю във втория рунд

Джамахал Хил нокаутира Сейнт Прю във втория рунд
Публикувано на: Декември 6, 2020 в 07:58 ч
Изгряващата звезда в полутежка категория Джамахал Хил записа най-голямата си победа в клетката на UFC. 29-годишния боец сподели клетката с бившият претендент за титлата Овинс Сейнт Прю. Двамата се биха в подглавната битка на UFC on ESPN 19, което се проведе в Лас Вегас.

В началото на битката Сейнт Прю вкара ритници, а Хил му го върна с удари в тялото и ритник. Овинс отново залага на ритници, а Хил на комбинация от удари. Удари в тялото от Хил, а Сейнт Прю с нова порция ритници. Размяна на удари, след която Овинс заплашва с гилотина, но няма успех.

Във втория рунд Сейнт Прю пак залага на ритници, но този път вкара и комбинация. Хил вкарва ляв удар, а малко по-късно и здрави десни попадения. Тежко дясно кроше от Хил и Овинс е наранен. Серия от удари с колена, а след това лавина от удари в главата от страна на Хил.

Джамахал натиска сериозно с попадения, а Сейнт Прю е в глуха защита и рефера спира битката във втория рунд. С тази победа Хил навлезе в серия от 8 поредни победи и остана непобеден в ММА. Овинс от своя страна пак се връща към загубите и печели само 3 от последните си 8 битки в клетката.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес