Зареждане

Джамахал Хил нокаутира Джони Уокър с 1 удар

Джамахал Хил нокаутира Джони Уокър с 1 удар
Публикувано на: Февруари 20, 2022 в 04:39 ч
Джамахал Хил и Джони Уокър оглавиха събитието UFC Fight Night 201, което се проведе преди малко в института на UFC. Битката между двамата млади таланти на UFC в полутежка категория приключи за по-малко от 3 минути в Лас Вегас.

В началото Джони започна с лоу кик, след което опита хай кик. Опит за атрактивни изпълнения от Уокър, който вкара нов лоу кик. Добра размяна на удари. Хил опитва ляв, но не намира целта. Уокър му вкарва джаб.

Двамата влизат в клинч за кратко, след което се разделят. Хил започва да пресира Уокър. Размяна на десни удари, след която Джони пада в несвяст на земята. Хил удари Уокър в челото с тази дясна бомба, но явно тя е била достатъчна за нокаута.

Така Джамахал печели с нокаут за 2 минути и 55 секунди. С тази победа той навлиза в серия от 2 поредни победи с нокаут в първия рунд. Уокър от своя страна навлиза в серия от 2 поредни загуби.

Той печели само 1 от последните си 5 битки в UFC. Едно време Уокър започна силно в UFC и много хора вярваха, че той ще спре Джон Джоунс. Сега обаче тези приказки изглеждат смешно. Джони е много близо до уволнение в организацията.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес