Зареждане

Двубоят между Demetrious Johnson и Ray Borg пропада - вижте защо

Двубоят между Demetrious Johnson и Ray Borg пропада - вижте защо
Публикувано на: Септември 8, 2017 в 12:00 ч
 
Главното събитие на UFC 215 - битката между шампиона в категория муха, Demetrious Johnson и Ray Borg пропада дни преди срещата им. Според достоверни източници Borg е болен и не може да се оправи навреме.

Всъщност твърди се, че той е бил болен от началото на седмицата, но не е успял да се излекува и да свали достатъчно килограми и от UFC са преценили, че той не може да се бие на професионално ниво.
 
"Не става въпрос за проблеми със свалянето на килограми," заяви хранителният експерт на боеца, д-р Michelle Ingels. "Ray прогресивно се разболяваше ден след ден, но толкова много искаше да се бие, че стисна зъби и премина през всички задължения в седмицата преди битката.

Но преди да започнем сериозното сваляне на килограми доктор от UFC прегледа Borg и заключи, че той е прекалено болен, за да се бие и трябва да почива."

Това е много неприятна ситуация за шампиона, който щеше да счупи рекорд за най-много защити на титлата.

Сега по ирония на съдбата Valentina Shevchenko и Amanda Nunes ще са главното събитие на вечерта.

Припомняме ви, че Nunes се оттегли преди време ден преди двубоя отново по здравословни причини. Тогава президентът на UFC, Dana White се закани, че тя повече никога няма да е в главно събитие. Да, ама не...

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес