Зареждане

Двалишвили: Как ще бия О'Мали ? Ще го сваля на земята

Двалишвили: Как ще бия О'Мали ? Ще го сваля на земята
Публикувано на: Март 4, 2024 в 13:00 ч
Мераб Двалишвили вярва, че държи ключа към детронирането на Шон О’Мали.

След впечатляващото представяне срещу бившия шампион в две дивизии Хенри Сехудо на UFC 298, „The Machine“ изглежда следващият на опашката за титлата в категория петел. Преди да дойде редът му, Двалишвили ще се отпусне и ще гледа как О'Мали залага титлата срещу Марлон Вера, който го победи и му отне непобедения статут.

Двамата се срещат този уикенд на UFC 299  във Флорида, а Мераб вероятно ще бъде в залата. Двалишвили вече има доста добра представа и знае какво трябва да направи, за да сложи край на властването на О'Мали. Ето какво сподели Мераб в подкаста MIGHTYcast с Деметриъс Джонсън:

„Виждам О’Мали като опасен опонент, защото има добра работа с крака. Той има сила на нокаут, има много силна дясна ръка и  добър тайминг. Виждам го като опасен боец. След като спечели в Contender Series и го видях в UFC, исках да се бия с него, защото искам да предизвикам себе си. 

Как ще протече битката ни ? Мисля, че трябва да остана умен и търпелив. Трябва да продължа да нанасям удари и просто да чакам времето си за събаряне. Ако той се защитава, аз го пускам, но след това пак опитвам. Ще го накарам да забави, ще го изморя и в крайна сметка ще го сваля. 

Мисля, че „Чито“ също е добър боец. Той е много умен и търпелив. Той е бавен, но е остър. Разбира се, той има много опит в UFC, участвал е в толкова много битки, печели и губи. Вера е опасен, има и добри удари. Не го изучавам, но просто ще тренирам здраво.

Това, което научих е, че трябва просто да вървиш стъпка по стъпка във всяка битка. Фокусиран съм върху следващата си битка. Разбрах, че трябва да бъдеш фокусиран върху битката, която ти предстои.", сподели Двалишвили.

Кой би победил в битка О'Мали - Двалишвили ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес