Зареждане

Dustin Poirier: Khabib е специален, но мога да го победя

Dustin Poirier: Khabib е специален, но мога да го победя
Публикувано на: Септември 17, 2019 в 10:47 ч
Качил: DoloR
Dustin Poirier не успя да изпълни заканите си и се превърна в 28-мата жертва на Khabib Nurmagomedov. Двамата се биха в главната среща на UFC 242 по-рано този месец в Абу Даби и Khabib успя да доминира. Непобедения шампион победи със събмишън в 3-тия рунд и навлезе в серия от 28 поредни победи, от които 12 в UFC.

Poirier от своя страна загуби временната си титла, както и серия от 5 впечатляващи победи. Сега той анализира срещата между двамата и се опита да разбере къде точно е сгрешил. "The Diamond" вярва, че ще запише нова серия от големи победи, които ще го изправят отново срещу Khabib и той ще успее да го победи, въпреки че "The Eagle" е специален индивид:


Тази загуба ме кара да работя повече и да се завърна по-силен, за да покажа, че това е бил поредния урок, който съм научил. Ще се отърся от прахта и ще покажа, че мога повече. Това ме мотивира. Гадно е да загубиш такава серия от победи и да си бил близо до върха, но въпреки това да паднеш. Мразя да се случва така, но това е моята история. Това е моя път. 

Запознат съм с тази история. Обещавам, че ще се издигна отново и ще съм с вдигнати ръце. Ще победя тези, които трябва да победя и ще се върна. Знам, че съм един от най-добрите. Khabib е специален индивид, но аз мога да го победя. В онази вечер разочаровах себе си и това е гадно. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес