Зареждане

'Дробенка' Котларова: Загубих в ММА, защото ме болеше стомаха

'Дробенка' Котларова: Загубих в ММА, защото ме болеше стомаха
Публикувано на: Април 13, 2024 в 02:00 ч
Преди няколко дни Луси Котларова, по-известна като "Дробенка" направи своя дебют в ММА.

Вижте още - 260-килограмова жена се самонокаутира в ММА битка​​​

260-килограмовата 'Дробенка' се изправи срещу Реджина Лабажова, която тежеше с 213 килограма по-малко от нея. Двете премериха сили във фрийк шоу, което беше организирано от лигата RedFace в Чехия. Това беше всичко друго, но не и битка. Котларова се спъна в клетката, след което се удари в мрежата и така нокаутира сама себе си.

Тя стана за смях по цял свят, но сега има обяснение за провала. Ето какво е обяснението:

„Преди да вляза в битката, помолих мъжа ми да ми донесе кока-кола. Но никой тук нямаше, така че напълно непознат ми донесе ябълков сок и когато го изпих, стомахът ми полудя след известно време. Веднага разбрах, че нещо не е наред. 

Мисля, че Реджина имаше пръст в това, защото знаеше много добре какво щях да й направя в онази клетка. Обикновено ям малини за закуска. Тя много добре знаеше, че ако стомахът ми е разстроен, всичко, което трябва да направи, е да избяга, а аз няма да направя нищо. 

Съжалявам за начина, по който се получи, но поне тук можете да видите, че не съм виновна. Сега искам реванш и ще бъда безмилостна. Ако не ме болеше стомаха, то тогава щях да я изхвърля от клетката. Искам реванш и ще я нокаутирам за 10 секунди.", сподели 'Дробенка' пред  медиите в Чехия.

Припомнете си какво стана:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес