Зареждане

Дрикус дю Плеси подписа с UFC и дебютира в Абу Даби

Дрикус дю Плеси подписа с UFC и дебютира в Абу Даби
Публикувано на: Септември 26, 2020 в 00:00 ч
Бившият двоен шампион на EFC и бивш шампион на KSW, Дрикус дю Плеси е подписал договор с UFC. 26-годишния боец от Южна Африка ще направи своя дебют на 10-ти октомври в Абу Даби. Той ще премери сили с Маркъс Перез в средна категория на UFC Fight Night 179.

Дрикус дю Плеси е с рекорд 14-2 в ММА и приключва всички свои битки, в които побеждава. 26-годишния боец приключва 7 от битките си в първия рунд и се намира в серия от 2 поредни победи. През 2018 година той направи две битки в KSW и успя да спечели титлата в полусредна категория след победа над Роберто Солдич, който няколко месеца по-късно си отмъсти. Дрикус спечели титлата в средна категория на EFC през декември миналата година. Той печели 10 от последните си 11 битки в клетката.

Перез от своя страна е с рекорд 12-3 в ММА. 30-годишния бразилец е бивш шампион в средна категория на LFA. Маркъс все още не е губил с приключване в своята кариера. Той е в UFC вече 3 години и печели 2 от 5-те си битки в организацията. Перес приключва 9 от своите срещи в ММА.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес