Зареждане

Дрикъс дю Плеси нокаутира Дерек Брънсън

Дрикъс дю Плеси нокаутира Дерек Брънсън
Публикувано на: Март 5, 2023 в 04:29 ч
Дрикъс дю Плеси успя да се справи с Дерек Брънсън.

Двамата бойци се биха в прелимите на събитието UFC 285, което се провежда в Лас Вегас. Битката им беше в средна категория и приключи в края на втория рунд с победа за Дю Плеси.

В първия рунд Брънсън остави добро впечатление. Той успя да хване ритник от Дю Плеси и да го свали на земята. Дерек приложи гилотина, но Дрикъс успя да избяга и да заеме доминантна позиция. Двамата приложиха захват на крака един на друг, но не стигнаха до събмишън.

Дерек взима гърба на Дю Плеси, след което двамата се изправят и Брънсън вкарва тежки леви крошета. Дрикъс опита да събори Брънсън, но завърши на земята по гръб. В края на рунда Дю Плеси вкара добър удар с лакът. Във втория рунд Дю Плеси беше по-добрият боец.

Той на няколко пъти вкара тежки крошета, които разклатиха Брънсън. Явно Дерек беше изразходвал цялата си енергия в първия рунд, защото едвам си стоеше на краката. В последните секунди на битката Дрикъс прати Брънсън в нокдаун, след което го последва на земята и му вкара тежки удари.

От щаба на Брънсън хвърлиха бялата кръпа и така Дю Плеси спечели с ТКО в края на втория рунд. Тази победа е 7-ма поредна за Дю Плеси и 5-та в UFC. Брънсън навлиза в серия от 2 поредни загуби.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес