Зареждане

Douglas Lima се надява да си отмъсти на Rory MacDonald

Douglas Lima се надява да си отмъсти на Rory MacDonald
Публикувано на: Септември 27, 2018 в 15:03 ч
Douglas Lima не успя да защити титлата си през януари тази година и загуби с решение от Rory MacDonald. Битката беше равностойна и MacDonald не успя да вземе титлата с лекота, а инкасира досат щети, което кара Douglas Lima да търси отмъщение и е готов да се изправи срещу него отново в турнира на Bellator:

Продължавам да си казвам, че трябваше да се бия по-здраво в последния рунд. Чувствах се добре по-гръб и това беше грешка, която ми коства победата. Като цяло не инкасирах доста щети освен онзи удар с лакът. Бях готов да се бия веднага след края на тази битка. Факта, че успях да му нанеса доста щети, но въпреки това загубих все още ми тежи.

Трябва да се бием здраво до самия край и да не оставяме битката на съдиите. Няма как да оставиш на хората да решават изхода на битката. Трябва да довършиш всеки един и така да спечелиш. Искам да си отмъстя на MacDonald, но хубавото тук е че ако той загуби, то титлата ще има нов притежател. Няма значение при кого е титлата, защото аз ще стигна до финала и ще се бия за нея.

Хубаво е че мога да срещна и нови лица като  Paul Daley, Koreshkov и Lorenz Larkin, но в края на краищата аз съм тук за да спечеля турнира и опонента не е от значение. 


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес