Зареждане

Дос Сантос: Хабиб ми плаща повече, отколкото UFC на Нгану

Дос Сантос: Хабиб ми плаща повече, отколкото UFC на Нгану
Публикувано на: Юни 3, 2022 в 06:59 ч
Бразилският ММА боец Жуниор дос Сантос говори за хонорарите си в промоцията на Eagle FC, която е собственост на бившия шампион на UFC Хабиб Нурмагомедов. 

Според бившият шампион в тежка категория, той печели повече от шампиона на UFC Франсис Нгану. В последната си битка със Сирил Ган през януари, Нгану си тръгна с 600 000 долара. Тогава той обеща, че повече няма да се бие за толкова малко пари.

В края на май "Cigano" дебютира в EAGLE FC и загуби с ТКО от Йорган де Кастро. Причината беше контузия в рамото на бразилеца. Жуниор не успа да победи, но пък за сметка на това прибрал големите пари.

„Правя малко по-малко, отколкото направих в последните си битки в UFC. Парите в Eagle FC все пак са повече, отколкото когато бях шампион в UFC.

Парите са повече, отколкото печели настоящият шампион на UFC в тежка категория“, каза дос Сантос в канала на Encarad в YouTube. 

Според бразилеца хонорарът на Нгану е около $650 000 долара. Така дос Сантос твърди, че печели повече от Франсис. Нурмагомедов започна да развива собствена промоция, след като се оттегли от ММА. Турнирите на Eagle FC се провеждат в Русия и САЩ. 

Вярвате ли, че Хабиб може да плаща по-високи заплати от UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес