Зареждане

Дос Аньос предизвика Конър: Имаш няколко месеца да се изчистиш от стероидите

Дос Аньос предизвика Конър: Имаш няколко месеца да се изчистиш от стероидите
Публикувано на: Декември 4, 2022 в 11:32 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Рафаел дос Аньос все още печели големи битки и постига впечатляващи резултати на 38 години.

Участникът в подглавното събитие на UFC Orlando, Дос Аньос се завърна в полусредната категория и го направи да изглежда лесно, като изнесе показно на Браян Барберена. Двубоят също го постави сред рекордьорите, като сега бразилецът е с най-дългото общо време в битки в историята на UFC, с над 8 часа прекарани в двубои в организацията.

След победата, която постави рекорда, той предизвика следващия си опонент.

„Аз съм човекът с най-много часове в октагона“, каза Дос Аньос. „Преди седем години защитавах титлата си срещу Доналд Серони в същата тази зала. Момчета като Усман и Франсис Нгану бяха подгряващи срещи тогава и ето, че аз все още печеля битки. Мисля, че имам право да предизвикам някого.

Искам да предизвикам Конър Макгрегър. Преди седем години спечелих битката, побеждавайки Доналд Серони. Конър се качи една категория нагоре и трябваше да се бием, но аз си счупих крака и двубоят ни беше отменен. Но сега съм тук.

Той има няколко месеца, за да изчисти тялото си от всички тези глупости, които приема, и ще се видим през юли!“


Дос Аньос намекна за това, че Конър не е тестван от USADA през тази година и се носят упорити слухове за това, че той злоупотребява със стероиди.

Вижте също: Брендън Шауб няма проблем с това, че Конър зоби

Дос Аньос и Макгрегър трябваше да се бият през 2016 г., докато споменатата травма на крака не отмени мача и вместо бразилеца срещу Конър излезе Нейт Диаз.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес