Зареждане

Дос Аньос: Едуардс ще победи Махачев! Ислам е по-дребен от него

Дос Аньос: Едуардс ще победи Махачев! Ислам е по-дребен от него
Публикувано на: Юли 11, 2024 в 16:00 ч
Ислам Махачев, шампионът на UFC в лека категория, отдавна разчита, че скоро ще получи шанс да се бие за втори  пояс. Според Рафаел дос Аньос, Махачев няма много шансове в битката срещу Леон Едуардс, шампионът в полусредна категория. На 1 юни, по време на UFC 302, Ислам Махачев защити пояса в лека категория срещу Дъстин Порие.

Следващият боец, който ще се бори за пояса в лека категория е Арман Царукян. Ислам обаче не крие, че би искал да се опита да спечели втора шампионска титла, в полусредна категория. Дос Аньос, който е бивш шампион в лека категория, знае какво е в полусредна категория. В миналото той се би за временната титла, но загуби от Колби Ковингтън.

Рафаел се е изправял срещу Едуардс и загуби от него. Сега той не вижда как Махачев ще победи Леон. Ето какво каза Рафаел в интервю за Submission Radio:

"Мисля, че основният проблем е разликата в размера. Леон е много по-голям човек от Махачев. Видяхме как по-малки бойци като Дъстин Порие наистина могат да наранят Махачев. Порие е корав човек, но едно време се биеше в категория перо. Въпреки това Порие даде трудна битка на Ислам.

Когато преминете нагоре в теглото и веднага се биете за колана, тогава шансовете ви да го спечелите са по-големи. Не се налага да си проправяте път сред претендентите. Не мисля, че Ислам, който е в страхотен момент от кариерата си, ще успее да победи Леон и да стане двоен шампион.", сподели дос Аньос

Ще успее ли Махачев да стане двоен шампион ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес