Зареждане

Doo-Ho Choi отлага военната служба, за да се бие в UFC

Doo-Ho Choi отлага военната служба, за да се бие в UFC
Публикувано на: Декември 23, 2018 в 13:45 ч
Родения в Южна Корея, Choi Doo-ho отлага казармата, за да се бие в UFC. Choi се състезава в категория перо и впечатлява с голяма издръжливост. 27-годиншия боец успя да спечели първите си 3 битки в клетката, но през 2016 година се изправи срещу Cub Swanson и загуби с решение в здрава битка, която беше обявена за "Битка на годината". Той се завърна след почти две години отсъствие и беше нокаутиран от Jeremy Stephens в битка, която спечели бонус за "Битка на вечерта".


В интервю Choi споделя, че иска да се завърне възможно най-скоро, а по-късно следващата година ще изпълни своята военна служба:



В момента тренирам нормално и нямам набелязана дата за завръщане в клетката, но искам да се върна и то възможно най-скоро. Тази година пуснах доста молби, за военна служба, но повечето от тях не бяха приети и затова ще изчакам малко и следващата година ще пусна нови молби. 




Choi е с рекорд14-3 в ММА и 3-2 в UFC. Той се състезаваше за японската организация Deep, където изгради име и беше привлечен в UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес