Зареждане

Doo Ho Choi иска двубой с Jose Aldo

Doo Ho Choi иска двубой с Jose Aldo
Публикувано на: Септември 10, 2017 в 08:37 ч

MMA боговете може би ще се смилят над нас и ще ни покажат малко истинско насилие отново. Миналата година Doo Ho Choi спечели бонуса за двубой на вечерта, както и наградата на ESPN за битка на годината заради войната си с Cub Swanson. Той загуби от топ претендента в категория перо, но това бе първата му загуба от 2000-та година насам и то срещу истински елитен боец. Cho няма намерение да забавя темпото и след като се оправи от няколко контузии, той смята да се завърне срещу друг топ опонент - Jose Aldo.
 
"Почти се възстанових от травмите си и отново тренирам. Имах контузия на рамото заради прекомерна силова тренировка и искам да се извиня преди всичко на феновете си, а след това и на опонента ми, Andre Fili. Andre е страхотен боец, но виждам, че той има насрочен двубой, така че ще си търся друг съперник. Няма точно име срещу, което да искам да се бия, но искам да е топ боец. Бих се изправил срещу Jose Aldo - би било интересно.

Времето ми извън клетката ме направи по-силен. По-различен боец съм от това, което бях преди. Имах лятна ваканция, но също така прекарах доста време в тренировки. Не става въпрос само за физическо подобрение. Мисля, че направих и много подобрения на психиката си.

Не съм далеч от върха. Надявам се да имам възможност да се концентрирам върху следващия си двубой. Ще покажа на какво съм способен съвсем скоро."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес