Зареждане

Доналд Серони за Андрю Тейт: Ще нокатуирам това копеленце

Доналд Серони за Андрю Тейт: Ще нокатуирам това копеленце
Публикувано на: Юли 27, 2023 в 03:00 ч
Доналд Серони е готов да се завърне в UFC, за да се изправи срещу Андрю Тейт.

Враждата между двамата започна съвсем наскоро. Серони беше казал, че Тейт не може да се бие. Това накара Андрю да заплаши Серони, който съвсем очаквано отговори на заплахата.

Каубоя заяви, че ще се бие с противоречивия кикбоксьор на UFC събитие, оглавено от Марк Зукърбърг и Илон Мъск. Все още не е ясно дали ще има въобще такава галавечер.

Серони обаче е сериозен и твърди, че ще нокаутира неудачника Тейт.

„Андрю Тейт, караш всички да ми взривяват телефона, докато съм тук на почивка. Говоря за това, че ако дойда при теб, не е добра идея да ти го казвам в очите. Братко, моля те. Двамата с Джо Шилинг гледахме видеоклипове, защото той искаше да се бие с теб, но ти бягаше като момиче през цялата си кариера. Ще те нокаутирам. 

Аз съм истински боец, ти си фалшив човек, който иска да е боец. Ти си измисли куп световни шампионски колани, които си купил от eBay. Можеш ли да се биеш ? Не, човече, ти си неудачник. Какво да ти кажа, ако искаш да намесиш влиянието си в социалните медии, тогава ще се бия с теб, копеленце. 

Не искаш да ме виждаш по улиците. Когато излезете от домашен арест или каквото и да е, уведомете ме и може да се разберем. Дотогава млъкни по дяволите и дръж името ми далеч от устата си.“, каза Серони.

Кой би победил в такава битка ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес