Зареждане

Доналд Серони с много ценни съвети към младите ММА бойци

Доналд Серони с много ценни съвети към младите ММА бойци
Публикувано на: Декември 27, 2021 в 13:30 ч
ММА легендата Доналд Серони не успя да стане шампион в UFC, но въпреки това оставя своята следа в най-голямата ММА организация в света. 38-годишния американец държи едни от най-впечатляващите рекорди в организацията. Той е врял и кипял в ММА и е с рекорд 36-16-2 в клетката.

Към днешна дата Серони е в серия от 5 поредни загуби и няма победа в последните си 6 битки. За последно той беше нокаутиран от Алекс Мороно през май тази година. Доналд има най-много победи в UFC / 23 /, най-много бонуси / 18 /, на второ място по най-много битки в UFC / 37 /.

Каубоя вече е към края на своята кариера и реши да даде ценни съвети на младите, които вървят по неговите стъпки. В своя акаунт в социалните мрежи Серони пусна следното послание към младежите:

Днес ММА става толкова голям, че трябва да намериш мениджър, да намериш треньор, да намериш някой, който има тези възможности, за да може да ти помогне. Ще дойде време, в което да се издигате и трябва да вдигате нивото. 

Вашите мениджъри, вашите тренировки, вашите партньори в тренировките, всичко трябва да отиде на друго ниво. Не можеш да останеш със същите момчета. Няма как да стане. Човекът, който съм в момента е много различен от този, който бях в миналото. 

И това се случва, когато печелите слава и успех, както и всичко друго. Аз бях човекът, на когото щяха да се обадят и щях да се бия с два дни предизвестие, три дни предизвестие

Винаги съм бил човекът в последния момент. През цялото време. Ето защо казвам на тези младежи: „Вие, момчета, трябва да сте готови. Трябва да се готови, защото те ще се обадят.“ 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес