Зареждане

Доналд Серони прие бой с кратко предизвестие срещу Милър

Доналд Серони прие бой с кратко предизвестие срещу Милър
Публикувано на: Юни 24, 2022 в 16:00 ч
Доналд Серони прие битка с кратко предизвестие срещу Джим Милър. Двамата ще се бият в лека категория на UFC 276, което ще се проведе на 2 юли в Лас Вегас.

Милър трябваше да се бие с Боби Грийн, но втория се оттегля, а причината не е обявена. Серони от своя страна трябваше да се бие миналия уикенд с Джо Лозън, но Лозън се оттегли. Така в последните 2 месеца, 2 пъти пропадна боя между Серони и Лозън.

Серони и Милър вече имат 1 битка помежду си. Двамата се биха през 2014 година в Ню Джърси. Тогава Доналд успя да спечели с нокаут след хай кик във втория рунд и заслужи 50 000 долара бонус.

Серони е с рекорд 36-16-2 в ММА и е в серия от 5 поредни загуби. Той няма победа от 3 години насам. Доналд приключва 27 от срещите си и 9 пъти пада с приключване. Милър и Серони имат по 23 победи в UFC, което е рекорд за победи в организацията.

Победителя от тази среща ще има 24 победи, което ще го прати на върха в тази графа.

Джим от своя страна е с рекорд 34-16-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. Милър приключва 24 от срещите си и 5 пъти пада с приключване. Джим има най-много битки в историята на UFC / 39 /.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес