Зареждане

Доналд Серони: Най-накрая ще спипам Конър Макгрегър

Доналд Серони: Най-накрая ще спипам Конър Макгрегър
Публикувано на: Декември 1, 2019 в 00:00 ч
36-годишният ветеран Доналд Серони влиза в клетката за 51-ви път. Той ще се бие срещу звездата на UFC, Конър Макгрегър в главната битка на събитието UFC 246, което ще се проведе на 18-ти януари във Вегас. Битката между тях ще бъде в полусредна категория, където Серони успя да запише 6 победи и 4 загуби.

В началото на годината Доналд се завърна в лека категория, където записа две победи и се надяваше на шанс за титлата, но две бързи загуби объркаха неговите планове. В момента той е в серия от 2 поредни загуби и се радва, че най-накрая ще сподели клетката с ирландеца. UFC искаха да ги сбият по-рано тази година, но не се получи. Сега всичко е уредено и Серони е готов да подобри своята статистика:


Най-накрая ще спипам Макгрегър. Това ще бъде моята 51-ва битка в ММА. Планирам да добавя нови цифри към моята статистика на 18-ти януари. Държа рекорда за най-много приключвания в историята на UFC и имам цели 16 такива. 

Държа рекорда и за най-много бонуси и имам 18 в моите срещи. Държа рекорда и за най-много нокдауни, като имам 20 такива. Държа рекорда и за най-много нокаути с ритници и имам 7 такива такива победи. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес