Зареждане

Доналд Серони изобщо не искал да се бие с Макгрегър

Доналд Серони изобщо не искал да се бие с Макгрегър
Публикувано на: Април 29, 2020 в 09:12 ч
Доналд Серони винаги е започвал бавно битките си. В UFC 246 Конър Макгрегър така и не остави шанс да ускори темпото, побеждавайки го едва за 40 секунди.

Серони, който ще се изправи срещу Антъни Петис в следващия си двубой в uFC 249, сподели пред ESPN, че е знаел два дни преди 18-ти януари, че няма никаква мотивация за битка с Конър.

"Не се чувствах добре. Доналд дойде, но го нямаше 'Cowboy'. Показа се грешния човек. Не можах да се мотивирам, не можах да се разпаля за тази битка. Просто не исках да съм там. Това беше най-големият ми двубой, имах цялото внимание, беше моя момент да блесна... а аз не исках да съм там. Беше лудост, човече.

Не знам защо, не знам как, не знам можех ли да променя това. Кофти е. Понякога излизам и съм много мотивиран и готов за победа. Понякога изобщо не ми се занимава. Нямам идея защо се получава така. Иска ми се да знаех отговора."

"Cowboy" е едно от популярните лица на организацията, а UFC 246 беше най-големия му шанс да блесне. Макгрегър обаче доказа, че е най-голямата звезда в историята на UFC. Веднага след гонга, ирландецът премина в пълна атака, докато Серони поемаше всички удари.

"Излязох с пръст в задника ми. Оцелях 40 секунди. Беше кофти работа. Бях много зле. Не говорих с никого след това.

Когато той дойде към мен разменихме удари, хванах го, но той ме удари с рамото си, което направо ми замъгли мозъка. След това го пуснах и той ми нанесе удар с крак в главата. Нямах време да се преориентирам. От първата до последната секунда не успях да се организирам. Обаче бъркате, ако смятате че съм се продал. Няма достатъчно пари на света, които да ме принудят да продам някоя битка. Шегувате ли се?"
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес