Зареждане

Доналд Серони благодари на Макгрегър, че избрал полусредна категория

Доналд Серони благодари на Макгрегър, че избрал полусредна категория
Публикувано на: Януари 4, 2020 в 06:00 ч
Доналд Серони реши да благодари на своя опонент Конър Макгрегър за това, че избрал битката им да бъде в полусредна категория. Двамата ветерани ще се бият на UFC 246 във Вегас след две седмици, а шоуто ще бъде гарантирано. И двамата идват след загуби и победата тук не е от голямо значение за "Cowboy", който вече няма какво да доказва в играта.

Победата за Макгрегър обаче е от изключително голямо значение, защото ако загуби от Серони, то тогава явно ще е приключил за голямата игра. Много хора говорят, че Доналд ще легне на ирландеца, но това няма да се случи, защото Серони влиза в битката, за да откъсне главата на своя опонент. Рекордьорът по победи в UFC реши да благодари на своя съперник, че избрал полусредна категория, за да не свалят килограми:


Хората говорят, че ще ми платят, за да легна в битката. Те обаче не знаят, че каубоя влиза в клетката за главата на Макгрегър. Искам да благодаря на Макгрегър за това, че избра битката да бъде в полусредна категория. Цялото това сваляне на килограми е борба, но сега няма да го правим и ще се забавляваме. 

Идеята за полусредна категория беше негова. Аз се готвих за лека категория, но те казаха, че го искат в полусредна и аз се съласих. За мен категорията е без значение. Единствения ми проблем в полусредна категория беше това, че бойците там бяха по-едри от мен. 

Мисля, че Конър искаше да яде и пие по време на празниците със семейството, а след това да се забавлява в клетката. Няма да го виня. Защо да не го прави ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес