Зареждане

Donald Cerrone: Чувствам, че съм най-добрия в света

Donald Cerrone: Чувствам, че съм най-добрия в света
Публикувано на: Май 6, 2019 в 00:10 ч
Donald Cerrone успя да навлезе в серия от 3 поредни победи, след като се справи с Al Iaquinta. "Cowboy" е готов да се завърне в клетката през юли и е избрал за опонент Conor McGregor, който в момента официално е в пенсия. Cerrone обаче не смята да чака McGregor, ако той пак не приеме и е готов да замени Dustin Poirier или Khabib Nurmagomedov, ако някой от двамата се контузи в предстоящата им битка през септември. В момента Donald има 2 поредни победи в лека категория и смята, че е най-добрия в света:



Разбира се, че съм готов да се включа, ако някой от Nurmagomedov и Poirier се контузи. Не ме интересува мястото ми в ранглистата. Трябва да победя тези момчета и чувствам, че съм най-добрия в света. Чувствам, че тук е мястото ми и ще бъда тотално разочарован, ако от UFC не ми дадат битка за титлата. 


Кой друг е постигнал това в спорта ? Аз не говоря траштолк, а влизам в клетката и давам всичко от себе си и няма как да ме пренебрегнат. Готов съм да се бия с McGregor през юли, ако той го иска. Готов съм да се бия с всеки, защото обичам битките. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес