Зареждане

Доминик Круз готов да замени Алдо срещу Сехудо в UFC 250

Доминик Круз готов да замени Алдо срещу Сехудо в UFC 250
Публикувано на: Април 8, 2020 в 08:57 ч
UFC 249 явно ще наложи нова тенденция за предстоящите събитие на UFC, поне докато трае пандемията от коронавирус. Тя спря всички спортни събития по света, но не успя да спре тези на UFC, които направиха много промени и стратегически ходове, за да се случат нещата така както те искат.

UFC 250 предстои след месец, но изглежда че дори и тогава вирусът няма да спре да се разпространява. Така че ако Хосе Алдо няма да успее да се бие срещу Хенри Сехудо за титлата в категория петел, Доминик Круз е готов да го замести.

Ако всичко върви по план UFC 250 трябва да се проведе на 9-ти май в Сао Пауло, Бразилия. Хенри трябва да защитава титлата си срещу легендата Алдо. Това ще бъде първата защита на Сехудо на титлата, която спечели в UFC 238 миналото лято.

По всичко личи обаче, че нещата няма да се развият както са планирани. UFC 249 на все още неназована локация, но това беше причината пък Хабиб Нурмагомедов да отпадне от събитието, така че Джъстин Гейчи го замести.

Вижте също: Пуснаха бойната карта за UFC 249

Ако всичко това продължи бившият шампион Доминик Круз даде да се разбере, че е готов за резерва на Алдо.

"Сега след като Дейна Уайт каза, че Алдо може и да не успее да пътува, това е добра възможност за мен. Това е ситуация, в която след като те не мгоат да участват, това отваря място да се включа аз."0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес