Зареждане

Dominick Reyes: Jon Jones загуби от Thiago Santos

Dominick Reyes: Jon Jones загуби от Thiago Santos
Публикувано на: Август 22, 2019 в 08:22 ч
Качил: DoloR
Един от топ бойците в полутежка категория Dominick Reyes вярва, че шампионът Jon Jones е загубил битката си с Thiago Santos, но съдиите са му подарили победата. Jones и Santos се биха през юли и стигнаха до решение, което беше раздвоено в полза на шампиона. Reyes все още няма загуба в ММА и държи рекорд 11-0 в клетката, като е уверен, че той ще свали "Bones" от трона.

Dominick се готви за битка с бившият шампион Chris Weidman, която ще бъде главна за събитието UFC on ESPN 6 през октомври и смята, че трябва да е следващ за титлата, ако победи:


Побеждавам Weidman, а след това трябва да се бия за титлата. Не мисля, че трябва да стоя и да чакам година, а веднага след победата да получа шанс. Да, бях в залата и гледах битката между Jones и Santos. Често казано за мен Jones губеше срещата с 1 рунд. 

Това е обективно мнение, без да гледаме решението на съдиите. Така мисля, защото гледах битката на живо. Thiago печелеше размените в стойка и го изтласкваше назад. Jon е страхотен шампион и знае как да печели съдиите. Уважавам го и сега мога да се фокусирам върху съдбата ми, която е да го сваля от трона. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес