Зареждане

Добавиха нови две битки за ACA 101

Добавиха нови две битки за ACA 101
Публикувано на: Август 23, 2019 в 08:06 ч
Качил: DoloR
ACA ще проведат две събития на 4-ти октомври в Грозни. Първото от тях ще бъде дебютното събитие под номер 100, за което вече има обявени доста битки, а веднага след него ще започне ACA 101. Днес чеченската организация обяви, че в полутежка категория Vasily Babic ще се бие срещу Batraz Agnaev, а в категория петел Dileno Lopes ще се бие срещу Haseyn Shaikhaev.

Babic е с рекорд 11-7-1 в ММА и успява да спечели само 2 от последните си 9 битки. През март той се завърна след две години отсъствие и загуби с решение от Asylzhan Bakhytzhanuly на ACA 93. Agnaev oт своя страна е с рекорд 4-2 в ММА и се намира в серия от 2 поредни загуби. Миналата година той беше непобеден, но загуби от Dovletdzhan Yagshimuradov със събмишън, а след това с нокаут от Evgeny Egemberdiev.

Бразилецът Dileno Lopes е с рекорд 20-5 в ММА и е бивш боец на UFC. През 2017 година той започна да се бие в Русия, където до днешна дата е с рекорд 1-2 в ММА. През януари тази година той загуби с нокаут от Shamil Shakhbulatov. Shaikhaev е непобеден с рекорд 7-0 в ММА и през януари успя да победи Kanat Keldibekov с решение.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес