Зареждане

Dillon Danis: Започнах да тренирам, защото ме тормозеха

Dillon Danis: Започнах да тренирам, защото ме тормозеха
Публикувано на: Октомври 22, 2019 в 00:00 ч
Наскоро звездата на Bellator Dillon Danis се трогна от историята на момче, което е жертва на побойници в училище. "El Jefe" пусна видео от побоя в социалните мрежи и потърси контакт с жертвата, за да му помогне. За щастие Danis успя да намери момчето и плати таксата му, за да може то да тренира бойни изкуства, за да се защитава.

Тази случка показа в друга светлина Dillon, който е известен с това, че не сваля шапка на никого и често си създава врагове със своите приказки. Днес той беше гост в предаването на Helwani и сподели, че също е бил тормозен като дете и това го е накарало да тренира, за да може да се брани от побойниците:


Да, определено ме тормозеха като дете. Мисля, че понякога психическия тормоз е по-лош от физическия. Да, определено съм минавал през трудности и мисля, че всички сме го правили. Причината да започна тренировки беше заради това, че няколко по-възрастни деца ме тормозеха и аз исках да мога да се защитавам. 

Не исках да се страхувам от това да ходя на училище. Хората, които се занимават с бойни спортове имат увереност, което си личи и другите не искат да се занимават с тях. Да, минал съм през доста неща.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес