Зареждане

Dillon Danis: Планирам да помагам все повече и повече на другите

Dillon Danis: Планирам да помагам все повече и повече на другите
Публикувано на: Октомври 17, 2019 в 06:00 ч
Лошото момче на ММА Dillon Danis реши да помогне на младо момче, което стана жертва на побойници в училище. Преди няколко дни той попаднал на видео, в което група момчета нападат техен съученик и го пребиват. Това видео ядоса "El Jefe" и той започна да издирва младежа, за да му помогне. Danis успя да се свърже с младото момче и му предложи помощ, която се изразява в това той да заплати неговото обучение по бразилско джиу-джитсу, за да може младежът да се защитава.

Dillon вече е изпълнил своето обещание и младото момче започна да тренира. По принцип съотборникът на Conor McGregor не се слави с такива постъпки, но сега е доволен от себе си и смята да помага все повече и повече на другите. В своя акаунт в социалните мрежи Danis сподели снимка на момчето, което вече тренира и заяви, че е горд с него:


Това е едно от най-смислените неща, които съм правил досега в живота си и планирам да го правя все повече и повече, за да създам нещо, което ще остане за следващите поколения. Бразилското джиу-джитсу ми спаси живота и сега имам платформа, чрез която мога да помагам на другите. 

Да помагаш на другите е чувство, което не може да се опише с думи. Горд съм с този младеж, който ме послуша и започна да тренира. Да се появиш в залата е половината от битката и това се отнася за всичко в живота. Всички сме заедно в това. Да го направим, шампионе!





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес