Зареждане

Дилашоу: Искам да подкрепя Макгрегър, но той е задник

Дилашоу: Искам да подкрепя Макгрегър, но той е задник
Публикувано на: Юли 20, 2021 в 08:00 ч
Бившият шампион в категория петел Ти Джей Дилашоу иска да подкрепи Конър Макгрегър. Дилашоу обаче изпитва затруднения, защото Конър не спира да говори и да се оправдава след загубата от Дъстин Порие.

Преди седмица голямата звезда на UFC си счупи крака в трилогията с Порие и загуби с технически нокаут след първия рунд. Конър не спря да ръси обиди и закани за убийство по адрес на Порие.

В социалните мрежи бившият двоен шампион сподели, че не се вълнува от мнението на хейтърите, които били трупове за него. Определено не е лесно да подкрепяш Конър, който в момента е паднал доста ниско.

И докато милиони критикуват Макгрегър, а други милиони го защитават, то Дилашоу се двоуми. Ето какво сподели Ти Джей, който се завръща този уикенд след 2 години наказание от USADA:

Не знам, човече. В момента Конър Макгрегър се закопава в дупка. Той продължава да качва тези видеа, в които се оправдава и изглежда като идиот. 

Искам да го подкрепя в момента, защото се намира в тежко положение. Не искам да го подкрепям тогава, когато е на върха. 

Искам да го подкрепя сега, защото е на земята и заради това, че е направил много за спорта. Макгрегър обаче го прави трудно. Той изглежда като пълен задник. 

Прав ли е Дилашоу ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес