Зареждане

Дилън Дeнис предизвика Андрю Тейт за ММА битка

Дилън Дeнис предизвика Андрю Тейт за ММА битка
Публикувано на: Август 15, 2022 в 02:00 ч
Боецът в полусредна категория на Bellator MMA, Дилън Денис предизвика още един опонент за предстоящото си завръщане в клетката. Този път "El Jefe" насочи вниманието си към бивш шампион по кикбокс в лицето на Андрю Тейт.

Денис е аут от играта, откакто победи Макс Хъмфри през 2019 година и стана с рекорд 2-0 в ММА. Оттогава Дилън се възстановява от контузия на коляното след множество увредени връзки. В края на миналата година се появиха кадри на Денис, който беше събмитнат от охранител пред нощен клуб.

След кариерата си в кикбокса Тейт се насочи към инфлуенсър маркетингa. Toй е обект на противоречия поради фанатични изказвания по теми като сексуално насилие, което доведе до бан в Twitter. Андрю е в центъра на съдебно разследване, включващо обвинения в трафик на хора и изнасилване 

В ММА Тейт е с рекорд 1-0 и през 2010 година нокаутира Шейн Кавана. Обръщайки се към Тейт в официалния си акаунт в Twitter. Денис твърди, че ще превърне Тейт във „феминистка“, след като споделят клетката. 

„Когато се върна в MMA, искам Андрю Тейт. Той е 1-0, а аз съм 2-0 в ММА. Нечия 0 трябва да си отиде! Ще го бия толкова здраво, че той ще се превърне във феминистка.,” написа Дилън в Twitter.

Искате ли такава битка ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес