Зареждане

Дилън Денис: Чимаев се правеше на корав, а сега се оттегля

Дилън Денис: Чимаев се правеше на корав, а сега се оттегля
Публикувано на: Януари 1, 2021 в 07:00 ч
Хамзат Чимаев си спечели нов враг в лицето на Дилън Денис, който е един от най-добрите приятели на Конър Макгрегър. Денис бълва огън срещу всеки, който се осмели на критикува бившия двоен шампион на UFC. Точно това не спира на прави Чимаев, с което си навлече гнева на Денис. Наскоро Чимаев сподели, че е приготвил шамари за Макгрегър.

Преди няколко месеца "Borz" разкри, че летял до Ирландия, за да търси Макгрегър и да се сбие с него, но бил спрян от полицията на летището и го върнали обратно в Швеция. Хамзат се оттегли от битката си с Леон Едуардс и явно няма да лети към Абу Даби, където се канеше да нападне Конър, ако се засекат някъде.

В своя акаунт в социалните мрежи Дилън реши да се присмива на Чимаев, който говореше, че бил готов да се бие постоянно, но сега се оттегли. Ето какво написа Дилън Денис под адрес на Чимаев:

Хамзат Чимаев говореше, че иска да се бие с няколко бойци в една вечер. След това каза, че е готов да се бие всяка седмица. Сега обаче се оттегля от битка, защото си прищипал пръста.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес