Зареждане

Дилън Денис: Абделазиз е бил информатор на ФБР цели 7 години

Дилън Денис: Абделазиз е бил информатор на ФБР цели 7 години
Публикувано на: Януари 1, 2021 в 07:00 ч
Дилън Денис отново реши да се заяде с Али Абделазиз в социалните мрежи. Всичко започна от пост на Денис, в който той критикува Чимаев, защото се оттегли от битката с Леон Едуардс. Разбира се, Абделазиз реши да защити своя боец и заплаши Денис, че ще го пипне, защото не си е научил урока от последното им сбиване в Лас Вегас преди няколко години.

Тези заплахи от страна на Абделазиз вбесиха Денис, който пусна снимка със статистиката в ММА на известния мениджър. В нея може да се види, че Али има 3 загуби със събмишън. Веднага след това Дилън пусна нов пост, в който твърди, че Абделазиз е бил информатор на ФБР и полицейското управление на Ню Йорк от 2003 до 2010 година.

Полицаите му дали кодово име "Делфин" заради неговия глас, е ФБР му дали кодово име "Tap Out", защото имал 3 загуби със събмишън в ММА. Не е ясно от къде Денис се е сдобил с тази информация, но тя определено влудява Азиз. В своя профил Абделазиз припомни на Денис как шамаросал Колби Ковингтън, а той се обадил на полицията. Ето постовете на Дилън Денис:








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес