Зареждане

Диего Санчез: Видях НЛО, което ме следеше

Диего Санчез: Видях НЛО, което ме следеше
Публикувано на: Ноември 13, 2020 в 13:00 ч
Боецът на UFC в полусредна категория Диего Санчез твърди, че видял НЛО. 38-годишния американец, който живее в Албакърки споделя, че такива гледки са често явление в родното му място.

Кошмара разкри, че работил по неговата енергия, което може да означава, че правил йога, а малко по-късно видял НЛО, което според него го наблюдава. Той дори се обадил на своята дъщеря, която също го видяла. Ето какво написа Санчез:

Днес е отворен мощен енергиен портал. Ако някога е имало нощ за свързване със Вселената, то тази вечер е нощта. Цял ден празнувам и се свързвам. Работих по моята енергия на двора, а НЛО полетя право към мен. Обадих се на моята дъщеря и тя го видя.

Такива гледки са често явление в Албакърки. Това нещо беше свързано тази нощ и беше очевидно, че ме наблюдава. 

Винаги съм бил различен от гледна точка на духовността и моя ум. Защо си мислите, че нещо се е променило ? Все още говорите, че имам хронична травматична енцефалопатия заради многото поети удари в главата. През последните две години стигнах нови върхове на комуникация и реч. 

Диего е с рекорд 30-13 в ММА и тази година направи две битки. В началото на годината той победи Перейра с дисквалификация, а в края на септември загуби от Матюс с решение. В миналото Джордж Сейнт Пиер също е говорил за това, че видял НЛО и отнесе доста подигравки по тази тема.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес