Зареждане

Diego Sanchez: Отнех девствеността на Mickey Gall

Diego Sanchez: Отнех девствеността на Mickey Gall
Публикувано на: Юли 5, 2019 в 12:30 ч
Diego Sanchez се завръща този уикенд във Вегас и ще мери сили с Michael Chiesa. Sanchez се намираше в две поредни загуби с тежки нокаути, но успя да се съвземе и записа серия от 2 поредни победи. В своята последна битка той победи с нокаут Mickey Gall през март тази година и това беше първа победа с нокаут за него от 11 години. Diego беше бесен на Gall, който на церемониалния кантар го целуна по носа. Сега няколко месеца по-късно той отново си спомня за тази битка и я анализира по интересен начин:


В битката с Gall бях ударен само веднъж. Доминирах в двубоя и горкото хлапе. Не съм чувал нищо за него и бъдещи негови битки. Това е така, защото аз влязох в него и му отнех девствеността. Направих това в мръсен стил Sanchez. Вкарах му над 5 удари с колена в задника и засегнах неговата хемороидална система. 

Може би това е причината, поради която е имал бъбречна недостатъчност в битката, защото цялата кръв е била там в долната част на тялото му. Ще се изненадам ако отново го видим в клетката и той е същия като преди. Едва ли ще повтори този възход, защото аз му го отнех. Сега аз трябва да изгрявам. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес