Зареждане

Дейвисън Фигередо срещу Коди Гарбрандт на UFC 255

Дейвисън Фигередо срещу Коди Гарбрандт на UFC 255
Публикувано на: Август 8, 2020 в 05:00 ч
Новият шампион в категория муха Дейвисън Фигередо ще брани титлата си срещу бившият шампион в категория петел Коди Гарбрандт. Двамата ще се сблъскат на UFC 255, което ще се проведе на 21-ви ноември. Новината беше споделена в социалните мрежи от Брет Окамото, който се позова на информация от президентът на организацията Дейна Уайт.

32-годишния бразилец държи статистика 19-1- в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи, от които последните 3 с приключване. В началото на миналата година Фигередо загуби с решение от Формига и се раздели с непобедения си статут. Тази година Дейвисън успя да победи на два пъти Джоузеф Бенавидез и окупира вакантния трон.

29-годишния Гарбрандт от своя страна се върна на победения път в началото на юни. Той нокаутира сънародникът на Фигередо, Рафаел Асунсао и спря серията си от 3 поредни загуби с нокаут. Коди ще слезе при мухите и ще опита да спечели пояс в още една категория. Гарбрандт е с рекорд 12-3 в ММА и приключва 10 от битките си. Наскоро той заяви, че догодина ще е двоен шампион и явно е бил сериозен в това свое изказване.

Кой ще си тръгне със златото през ноември ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес