Зареждане

Дейна за Макгрегър: Никой не го познаваше, но стана един от най-големите

Дейна за Макгрегър: Никой не го познаваше, но стана един от най-големите
Публикувано на: Март 11, 2023 в 00:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт разкри исканията на Конър Макгрегър, за да участва в 31-вия сезон на The Ultimate Fighter.

В момента Конър е в Лас Вегас, където участва в снимките. Излъчването на TUF 31 ще започне в края на май. Срещу Макгрегър е изправен Майкъл Чандлър, който през есента ще сподели клетката със звездата от Ирландия. Макгрегър е използвал влиянието си, за да включи двама от собствените си бойци в шоуто.

Това доведе до критики срещу бившият двоен шампион. Дейна обаче не се трогва от критиките и сподели, че Макгрегър е страхотен партньор. Наскоро Уайт участва в подкаст в YouTubе, където реши да коментира исканията на ирландеца.

„Конър Макгрегър се съгласи да е треньор в TUF, но имаше условия. Той каза, че ще доведе две негови момчета, които да участват в шоуто. Тогава медиите започнаха да говорят, че това не било честно. 

Млъкнете, мамка му. Ще се погрижим за момчетата, които трябваше да напуснат TUF. Дадохме на Конър това, което искаше. 

Той е страхотен партньор. Макгрегър е чудесен партньор за работа. Конър и аз никога не сме имали проблеми. Това дете беше никой, но успя да стане една от най-големите суперзвезди във всички спортове.

Никога не сте виждали истински публични избухвания между нас. Много пъти, когато получите това ниво на слава и пари, всичко се прецаква.", сподели Уайт 

Историята на Макгрегър е наистина впечатляваща. Той е човек, който взимаше социални помощи, но успя да стане милионер.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес