Зареждане

Дейна Уайт: Уудли трябва да помисли за оттегляне от ММА

Дейна Уайт: Уудли трябва да помисли за оттегляне от ММА
Публикувано на: Септември 21, 2020 в 04:00 ч
Дейна Уайт смята, че бившият шампион в полусредна категория Тайрън Уудли трябва да окачи ръкавиците. Миналия уикенд в Лас Вегас, Уудли отново се представи много зле и беше доминиран от Колви Ковингтън. "The Chosen One" изоставаше в картите на съдиите и щеше да загуби с решение, но в началото на последния рунд той приложи гилотина на "Chaos" и си счупи реброто.

Вижте още - Тайрън Уудли показа снимка на счупеното ребро

Уудли започна да крещи от болка и рефера спря срещата, с което Тайрън загуби с технически нокаут. Това беше 3-та поредна загуба за 38-годишния ветеран, който в последните си битки не прилича на себе си. За първи път в своята кариера Уудли е в серия от 3 поредни загуби и явно е дошло време да спре с битките. Ето какво сподели президента на UFC пред медиите за това, което иска Тайрън да направи:

Мисля, че Тайрън Уудли трябва да помисли за оттегляне от ММА. Той имаше добра кариера и изкара пари. Не искам да говоря глупости за него. През цялата си кариера той имаше моменти, в които експлодираше и нокаутираше свой съперник, а след това просто лежат със следващия му съперник 5 рунда на мрежата. Това въобще не е шокиращо и не е нещо, което не сме виждали. 

Всички остаряваме и се случват такива неща. Това се случва и на най-добрите. Уудли имаше добре кариера. Той беше шампион и направи добри неща и в Strikeforce. Всичко си зависеше от него в тази битка. От него зависеше формата, в която щеше да се появи. Очаквах битка, каквато Ковингтън направи с Усман, но не такъв Тайрън Уудли получихме тази вечер.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес