Зареждане

Дейна Уайт: След месец започват битките на острова

Дейна Уайт: След месец започват битките на острова
Публикувано на: Април 11, 2020 в 09:45 ч
Дейна Уайт хвърли много труд и нерви, за да организира UFC 249 за 18-ти април и беше много близо, но в същото време далеч. Всичко беше готово за галавечерта, но хора от високите етажи на ESPN го накараха да прекрати всичко. Така в следващия месец няма да има ММА събития, но през това време Дейна и UFC ще работят здраво, за да се върнат в играта.

Уайт е категоричен, че битки ще има на частния остров, който са наели. Президента на UFC споделя, че в момента изграждат съоръженията и до месец всичко ще е готово. Той планира да събира бойците на острова, където те да тренират и да чакат за изяви. Ето какво още сподели Дейна за битките на острова:


Казвам на всички мои момчета да не се притесняват, защото битките на острова ще се случат. Цялата инфраструктура се изгражда в момента и се въвежда в експлоатация. Когато се доближим до това, тогава ще започна да измислям битки, да подготвям момчета. Мога да изпратя момчетата по-рано и те могат да започнат да тренират на острова. 

Ще имаме всичко това и момчетата могат да започнат да тренират и могат да отидат там. Сигурен съм, че хората ще са готови да излязат от къщите си след още един месец и да отидат някъде на остров и да тренират. Всичко ще се случи. Бих могъл да отида следващата седмица. Ще се видим след месец. 

Всеки, който се яви на това събитие или е част от него, ще бъде в по-голяма безопасност от тези, които си стояут у дома. Те ще имат достъп до най-добрата медицинска помощ, най-добрите лекари, най-доброто лечение, което е възможно да получите. По-безопасно е да сте на това събитие с мен, отколкото всъщност да сте вкъщи или да отидете в магазина за хранителни стоки. Обещавам ви това.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес