Зареждане

Дейна Уайт: Ще дадем време на Хабиб да се възстанови

Дейна Уайт: Ще дадем време на Хабиб да се възстанови
Публикувано на: Юли 11, 2020 в 00:00 ч
Президентът на UFC, Дейна Уайт няма да притеснява своя шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов. Преди седмица "The Eagle" загуби своя баща, който няколко месеца се бори за живота си във военна болница в Москва. Всичко изглеждане положително във възстановяването на 57-годишната легенда, който пребори коронавируса, но в последните дни от своя живот е получил два инсулта.

Абдулманап беше погребан в родното си село, което ще бъде преименувано и ще носи името "Манап" в негова чест. Ето какво сподели Дейна Уайт пред медиите за това, което смятат да направят със своя шампион:


Това бяха ужасни новини и ние се чувстваме много зле за случилото се на Хабиб. Наясно съм с това колко много обичаше своя баща и колко близки бяха. Ще му дадем време да тъжи и да се възстанови. Ще има време да прави каквото реши. Въобще няма да го занимаваме в този момент. 

Ще го оставим на мира. Няма да го притесняваме. Той ще има нужда от време, за да се възстанови психически. Той трябва да реши какво ще прави и когато е готов, ще се разберем.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес