Зареждане

Дейна Уайт разкри кои са най-великите в ММА

Дейна Уайт разкри кои са най-великите в ММА
Публикувано на: Юни 19, 2020 в 05:00 ч
Много хора спорят за това, кои бойци са най-великите в историята на ММА. Всеки има различно мнение и трудно може да се каже със сигурност кой е най-велик, защото те са много. Всеки боец е уникален по свой си начин и това още повече затруднява този избор. Има много критерии, според които може да редим листата с най-великите имена в ММА, но един човек, който не е случаен се включва със своите избори.

Дейна Уайт, който вече дълги години е президент на UFC е наредил този пъзел и със сигурност ще останете изненадани. Ако очаквате да видите имената на Андерсън Силва и Джордж Сейнт Пиер, то тогава ще останете разочаровани. Ето кои са най-великите според президентът на UFC:


Aко говорим за планината Ръшмор на ММА, то тогава трябва да включим Ройс Грейси. Ще е лудост, ако го няма в този лист. Аманда Нунеш също трябва да е там. Тя е най-велика в историята на женския ММА. Останалите двама са труден избор. Ще трябва да избера Джон Джоунс

Това момче няма загуба и това е невероятно, защото малцина остават непобедени. Видяхме какво направи той в личния си живот, но въпреки това не го победиха в клетката. Като номер 4, предполагам, че трябва да бъде Чък Лидел. По негово време той беше голяма звезда. Той беше огромна звезда и беше най-платения ни боец. 

Съгласни ли сте с избора на Дейна Уайт ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес