Зареждане

Дейна Уайт: Поведението на Пери не е нормално

Дейна Уайт: Поведението на Пери не е нормално
Публикувано на: Юли 11, 2020 в 00:00 ч
Дейна Уайт не е доволен от това, което направи Майк Пери преди няколко дни. Техния боец в полусредна категория се забърка в голям скандал, след като нокаутира възрастен човек в ресторант. Оказа се, че Пери посегнал на жена и не си платил сметката в ресторанта. Поведението му не е нормално и опетнява името на UFC, които ще вземат мерки.

Президента на организацията сподели в интервю, че Пери се е извинил и осъзнал своята грешка. Уайт каза също, че Пери няма да получи битка, докато не се подложи на лечение за проблемите си с алкохола. Ето какво още каза Дейна:


Очевидно e, че Майк Пери има нужда от помощ. Това не е нормално поведение. В UFC сме наясно с това, което се случи с участието на Пери в последните дни. Неговото поведение не подхожда на нашата организация. Той се извини и призна, че е разочарован от това, което се случи. 

Пери призна, че има проблеми с алкохола. Той информира UFC, че има нужда от помощ и ще потърси такава. Ние от UFC го уведомихме, че няма да му предлагаме битки, докато не се подложи на лечение за своя проблем.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес