Зареждане

Дейна Уайт: Поведението на Пери не е нормално

Дейна Уайт: Поведението на Пери не е нормално
Публикувано на: Юли 11, 2020 в 00:00 ч
Дейна Уайт не е доволен от това, което направи Майк Пери преди няколко дни. Техния боец в полусредна категория се забърка в голям скандал, след като нокаутира възрастен човек в ресторант. Оказа се, че Пери посегнал на жена и не си платил сметката в ресторанта. Поведението му не е нормално и опетнява името на UFC, които ще вземат мерки.

Президента на организацията сподели в интервю, че Пери се е извинил и осъзнал своята грешка. Уайт каза също, че Пери няма да получи битка, докато не се подложи на лечение за проблемите си с алкохола. Ето какво още каза Дейна:


Очевидно e, че Майк Пери има нужда от помощ. Това не е нормално поведение. В UFC сме наясно с това, което се случи с участието на Пери в последните дни. Неговото поведение не подхожда на нашата организация. Той се извини и призна, че е разочарован от това, което се случи. 

Пери призна, че има проблеми с алкохола. Той информира UFC, че има нужда от помощ и ще потърси такава. Ние от UFC го уведомихме, че няма да му предлагаме битки, докато не се подложи на лечение за своя проблем.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес