Зареждане

Дейна Уайт пое отговорност за отсъствието на Хабиб

Дейна Уайт пое отговорност за отсъствието на Хабиб
Публикувано на: Май 9, 2020 в 06:00 ч
Непобеденият шампион в лека категория Хабиб Нурмагомедов трябваше да се бие срещу Тони Фъргюсън миналия месец, но се оттегли от битката. Хабиб се оказа в капан в Русия заради коронавируса, а малко по-късно и цялата галавечер беше отменена. Това обаче е в миналото, защото от UFC намериха начин да проведат UFC 249, в което Тони Фъргюсън има нов съперник в лицето на Джъстин Гейджи.

Двамата ще мерят сили за временната титла, а победителя ще чака битка с Нурмагомедов. Много хора обвиняват Хабиб за проваления бой с Фъгргюсън, но Дейна Уайт за пореден път защити своя шампион. Ето какво сподели Дейна за това, което се случи с Хабиб и пропадналата за 5-ти път битка с Фъргюсън:

Сигурен съм, че видяхте днес как Хабиб публикува, че ще бъде готов да се бие след края на Рамадан. Имаше много въпроси за Хабиб, хората казваха: „О, той е попаднал в капан в Русия“ или каквото и да било. Това, което той каза е абсолютно вярно. Никой от нас не видя това, което се задава и светът се променяше всеки ден. 

Всички взехме някои лоши решения, които го заковаха в Москва. Не беше само той, а ние всички го направихме. Поемам отговорност и за това. Случи се, и знаете ли какво ще извлечем от това? Получаваме Гейджи срещу Фъргюсън, което ще бъде страхотно.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес