Зареждане

Дейна Уайт победи COVID благодарение на д-р Джо Роугън

Дейна Уайт победи COVID благодарение на д-р Джо Роугън
Публикувано на: Декември 6, 2021 в 12:00 ч
Дейна Уайт успя да се справи с COVID-19 само за няколко дни благодарение на рецептите на Джо Роугън. Президента на UFC се похвали в интервю за TMZ и благодари на д-р Роугън. Уайт вече е с негативна проба за COVID и може да се върне на работа още днес.

Вижте още - Дейна Уайт бори COVID-19 със съвети от Джо Роугън

Роугън също успя да се справи с коронавируса преди няколко седмици. Тогава Джо беше критикуван сериозно, защото използа ивермектин. Това лекарство било за коне и не било одобрено от СЗО.

Не такова е мнението на Уайт, който твърди, че неговата 80-годишна тъща също се справила с вируса. Ето какво още сподели Дейна Уайт:

Чувствам се невероятно. Днес е ден номер 5, откакто дадох положителна проба. Тази сутрин в 8 часа пробата ми за COVID беше отрицателна. Благодаря на д-р Джо Роугън. Той се справи с COVID за няколко дни и помогна на още 40 души близки до него да се справят с COVID. 

Джо е брилиантен човек и говори с най-брилиантните хора. Той си е написал домашното по тази тема. Факт е, че това, което той ми каза работи. Двамата със съпругата ми сме на 53 години и се справихме. Моята тъща е на 80 години и се справи, както и моята 15-годишна дъщеря. 

Роугън ми каза да приема моноклонални антитела, след което и доза ивермектин. След това витамини, докато не дам отрицателна проба. За един ден си върнах вкуса и мириса. Познавам хора с COVID, които за седмици и даже месеци не си връщат вкуса и мириса. 

Ако отидете при вашия лекар, то той ще ви каже да се изолирате за 10 дни, а ако почнете да умирате, тогава отидете в болницата. Аз обаче направих всичко, което Роугън ми каза още от първия ден. 

Говорих с моя лекар и той каза да изчакаме до понеделник и тогава мога да се върна на работа. Джо беше поканил лекар и той призна, че ивермектин е лекарство за хора, а не за коне. 

Явно рецептите на Роугън работят, защото и Дейна Уайт като него се справи за броени дни с COVID.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес