Зареждане

Дейна Уайт: Няма смисъл от Нунеш-Шевченко 3

Дейна Уайт: Няма смисъл от Нунеш-Шевченко 3
Публикувано на: Декември 10, 2021 в 13:21 ч
По всичко личи, че няма да гледаме трилогия между шампионките Аманда Нунеш и Валентина Шевченко. Вече видяхме две срещи между тях през 2016 година и 2017 година. Битките им бяха доста оспорвани, но в крайна сметка бразилката спечели и двете срещи с решение.

Втората им битка много хора я дадоха за Шевченко, но съдиите бяха разединени в полза на Аманда. Валентина има интерес за трилогия, защото вярва, че може да спечели, но Дейна Уайт не вижда смисъл в 3-ти сблъсък между двете.

Аманда доминира в категория перо и петел, а Шевченко доминира в категория муха. Президента на UFC иска двете да продължат да властват в категориите си, а не да мерят сили за 3-ти път. Ето какво още сподели Уайт за Нунеш-Шевченко:

Не знам дали тази битка трябва да се случи. Не знам. Много съм мислил за това. Знаете, че и двете са невероятни в собствените си категории. Те вече се биха два пъти. Защо да го правят отново? Ако двете го искат достатъчно силно и феновете го искат силно, тогава бих го направил. 

Аз обаче не виждам смисъл в трилогията им. Не е честно, защото Нунеш е по-едра от Шевченко. Валентина без съмнение е най-лошата жена в света в своята категория и тези под нея. Но да се качва в по-тежките категории, ще се справи ли ? Ще се стигне ли пак до раздвоено решение ? Трудно е да се каже.

Трябва ли да има трилогия ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес