Зареждане

Дейна Уайт: Няма да правим Диас - Макгрегър 3

Дейна Уайт: Няма да правим Диас - Макгрегър 3
Публикувано на: Март 11, 2024 в 02:00 ч
Президентът на UFC Дейна Уайт коментира потенциален трети мач с участието на Конър Макгрегър и Нейт Диас

Главата на UFC отрече да иска да прави такъв двубой. Все още не е известно кога и дали Макгрегър ще се върне в октагона. По време на новогодишната нощ ирландецът обяви битка, интересно в средна категория, с Майкъл Чандлър. Битката ще се проведе в края на юни в Лас Вегас по време на Международната седмица на битката.

Тези твърдения бяха отречени от шефа на UFC Дейна Уайт, който разчита на завръщането на "The Notorious" по-късно тази година. Макгрегър също изрази желанието си за трилогия с Нейт Диас. 35-годишният ирландец би искал да се изправи срещу американеца през септември на UFC 306, което ще се проведе в 'Сферата' в Лас Вегас.

Двамата се биха два пъти и си размениха по една победа. От години се говори за тази трета битка, но Дейна вече не иска да я вижда.

"Нейт Диас срещу Конър Макгрегър 3 в 'Сферата' през септември ? Не, няма да правим тази битка.", каза Уайт пред медиите.

Трилогия между двамата трябваше да има преди доста време, но за съжаление нямаше. Към днешна дата срещата им няма никакъв смисъл. Вие как мислите ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес