Зареждане

Дейна Уайт: Не мога да повярва, че хората показват неуважение към Серони

Дейна Уайт: Не мога да повярва, че хората показват неуважение към Серони
Публикувано на: Януари 6, 2020 в 08:56 ч
Дейна Уайт застана зад хората в UFC, които правят битките и ги защити. Мнозина критикуват мачмейкърите, защото избрали да организират битката между Доналд Серони и Конър Макгрегър, но Дейна не е сред тях. Президента на UFC споделя, че "Cowboy" е сериозен опонент и не трябва да бъде подценяван.

Уайт не може да повярва, че феновете показват такова неуважение към ветеранът, който държи много от рекордите под банера на UFC. Oстават по-малко от две седмици до срещата между Макгрегър и Серони във Вегас и Дейна реши да ни надъха. Той сподели, че неговите бойци ще дадат шоу на феновете и посъветва да не слушаме глупостите:


Не мога да повярвам, че хората показват такова ниво на неуважение към Доналд Серони. Те са забравили колко добър всъщност е той. Не трябва да отписваме "Cowboy". Да, той е в серия от две поредни загуби, но и преди е бил, а след това се завръща по невероятен начин. 

Уверявам ви, че никой не е разочарован от Серони. Хората говорят, че има разочаровани, но това са глупости. Гарантирам ви, че ще е голяма битка. Двамата идват след загуби и ние така правим срещите в UFC. Toва са двамата бойци от топ 5, които ще се бият. Не обръщайте внимание на глупостите, които се говорят. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес